Η Κλήρωση Κυπέλλου

Δείτε τι έγινε στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος μέσα από το FL News. 

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το FL News έδωσε το «παρών» στο Γουδί για τη διαδικασία και τον καταρτισμό των 8 ομίλων στη φάση των «32». Ο κάθε όμιλος θα αποτελείται από 2 ομάδες της Super League και 2 της Football League. Αυτές της Α' Εθνικής θα δώσουν δύο εκτός έδρας ματς και ένα εντός, ενώ αυτές της Β' Εθνικής θα παίξουν δύο αγώνες στο γήπεδό τους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.

11:10 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και οι όμιλοι καταρτίστηκαν. Θα ακολουθήσει άμεσα νέα ανάρτηση του FL News με το πλήρες πρόγραμμα της φάσης των «32».

10:47 Ξεκινάει ο καταρτισμός των ομίλων... Δείτε παρακάτω τα γκρουπ και τους ομίλους.

10:42 Γίνεται η κλήρωση για το 3ο γκρουπ των ομάδων της Football League.

10:35 Αρχίζει η διαδικασία... Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες και εξηγεί πώς θα χωριστούν οι ομάδες σε γκρουπ. «Έχουμε θέμα με τη συμμετοχή του Πανελευσινιακού και της Ζακύνθου», λέει και τονίζει ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει ξεκαθαρίσει. «Με κουκούτσια ή λεφτά θα παίξουν αυτοί; Αυτός δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πώς πληρώνει;», ρωτά ο Παλαιολόγος τον Γαβριηλίδη για τη Ζάκυνθο! 

Ο Χρήστος Δημόπουλος τονίζει ότι «4 μήνες είμαστε σε δικαστήρια. Έχουμε χαλάσει 50.000 ευρώ σε δικηγόρους και βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο σημείο. Έβγαλε χθες απόφαση το Διαιτητικό... Ποιος θα μας γυρίσει τα λεφτά μας; Ποιος είναι πίσω από τη Ζάκυνθο; Ποιος ασχολείται; Δεν είναι απειλή. Όταν τελειώσει το θέμα ο καθένας θα μπει στο καβούκι του. Σπηλώνουν ονόματα που έχουν φορέσει το εθνόσημο. Θα πληρώσουν όλοι. Θα τους κυνηγήσουμε. Μου σπήλωσαν το όνομα. Είμαστε οικογενειάρχες. Γιατί δεν το έκανε πριν έξι μήνες η Ζάκυνθος; Πίστευε ότι θα σωθεί. Θα χαλάσουμε άλλα τόσα που θα δικαιωθούμε εμείς, αλλά θα πληρώσουν».

«Έχω βαρεθεί κι εγώ να σας βλέπω εδώ», είπε ο Γαβριηλίδης, ενώ υπήρξε ένταση με τον δικηγόρο της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λάμπρο Μπίρδα, γιατί είναι εκ των νομικών της Ζακύνθου. Ο Σπύρος Δημόπουλος λέει: «Τρέχουμε για μία δωροδοκία που δεν υπάρχει πουθενά. Είναι ξεφτίλα. Έχω κουραστεί»!

10:20 Οι Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκός) ήταν από τους πρώτους που έφτασαν. Έχει αφιχθεί ακόμα ο Ηλίας Κατσογιάννης (Σπάρτη) και ο Θωμάς Σβαρνόπουλος, ο οποίος είναι στην ομάδα επιχειρηματιών που επιδιώκουν να εμπλακούν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το «παρών» δίνουν ακόμα οι Θοδωρής Γιαννίκος (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Ασλανίδης (ΑΕΚ), Τάκης Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκός), Σωτήρης Μαυρονάσιος (ΑΟ Χανιά), Σταύρος Καρακασίδης (Καλλιθέα), Σπύρος Δημόπουλος, Χρήστος Δημόπουλος, Χρήστος Παλαιολόγος (Πανελευσινιακός).
10:15 Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής: 1η αγωνιστική: 25-27/10, 2η αγωνιστική: 29-30/11 και 01/12, 3η αγωνιστική: 13-15/12.

Σημειώνεται ότι θα γίνει κλήρωση μεταξύ των 16 ομάδων της Football League (Αγροτικός Αστ., Αιγινιακός, Αν. Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Καλλιθέα, Καλλονή, Κισσαμικός, Λαμία, ΟΦΗ, Πανελευσινιακός, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Τρίκαλα, Χανιά), ώστε να προκύψουν οι 8 του 3ου γκρουπ. Οι ΠΑΕ που δεν θα κληρωθούν θα τοποθετηθούν στο τελευταίο γκρουπ.

Τον αριθμό 1 παίρνουν οι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος.
Τον αριθμό 2 παίρνουν οι: Πλατανιάς, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Ηρακλής, Ξάνθη, Βέροια, ΑΕΛ, Κέρκυρα.
Τον αριθμό 3 μετά από κλήρωση παίρνουν οι: Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα, Αν. Καρδίτσας, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Κισσαμικός, Καλλιθέα, Άρης
Τον αριθμό 4 παίρνουν οι: Αιγινιακός, Απόλλων Σμύρνης, Καλλονή, Λαμία, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Πανελευσινιακός ή Ζάκυνθος.

1ος ΟΜΙΛΟΣ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
4ος ΟΜΙΛΟΣ
 ΠΑΟΚ Ολυμπιακός  Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα
 ΑΕΛ  Πλατανιάς Ηρακλής  Ξάνθη
ΑΟ Τρίκαλα ΑΟ Χανιά ΟΦΗ Αγροτικός Αστ. 
Πανελευσινιακός ή Ζάκυνθος Σπάρτη Απόλλων Σμύρνης Καλλονή

 

5ος ΟΜΙΛΟΣ 6ος ΟΜΙΛΟΣ 7ος ΟΜΙΛΟΣ 8ος ΟΜΙΛΟΣ
Αστ. Τρίπολης  ΑΕΚ  Ατρόμητος Πανιώνιος 
 Βέροια  Κέρκυρα Παναιτωλικός Λεβαδειακός
Άρης Αν. Καρδίτσας  Καλλιθέα Κισσαμικός
Αιγινιακός Λαμία Πανθρακικός Πανσερραϊκός
Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep