«Χτύπησε» με Ντιατά

Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr Πηγή φωτ.: goaltrikala.gr

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα συνδυάστηκε με ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την πρώτη - έστω και ανεπίσημη - παρουσία στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα κατέγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (15/09) ο Γιώργος Γεωργιάδης. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχτηκαν την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ένα φιλικό... ντέρμπι, αλλά έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να μπουν στη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Η ΑΣΑ με καλή αμυντική λειτουργία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο 73' σημείωσε το γκολ με το οποίο κατέκτησε τη νίκη (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με προβολή του Τσιλούλη στο 14' και επτά λεπτά μετά ο ΑΟΤ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Στεφάνοβιτς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κουτσόπουλο, όμως δεν βρήκε στόχο. Ο ίδιος στο 31' με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον γκολκίπερ της ΑΣΑ να διώξει με τις γροθιές.

Η ομάδα των Τρικάλων είχε τον έλεγχο στο πρώτο 45λεπτο, αλλά η Αναγέννηση με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε το μηδέν παθητικό. Μάλιστα, στο 73' εκμεταλλεύτυηκε λάθος στην άμυνα και ο Ντιατά με σουτ μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το 0-1. Αντίδραση δεν υπήρξε, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Στογιάνοβιτς, με τον Πρίφτη να αποκρούει.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης (75' Παπαδόπουλος), Λαμπάκης (46' Σερζίνιο), Νιάρος (62' Γκόλιας), Βέρτζος (45' λ.τρ. Λεάντρο), Σαρακατσάνος (81' Στογιάνοβιτς), Μουμίν (81' Καρίκι), Ριζογιάννης (75' Δουκάκης), Χασομέρης (46' Μίνγκας), Κουσκουνάς (62' Ράσιτς), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά (75' Γιαννιτσάνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος (46' Πρίφτης), Καραγιάννης (65' Ζδράβος), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης (75' Κοντοβάς), Υφαντής (79' Μοσχάκης), Τσιλούλης, Τζέκος (46' Ντιάτα), Μπιτέλης, Μπλέντι.

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep