Φιλικό... ντέρμπι στα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα συμφώνησε για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν, οπότε ο ΑΟ Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπαθούν να κρατηθούν σε φόρμα μέσω φιλικών αγώνων. Αν και στα δύο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα η ένταση ηταν μεγάλη, οι δύο θεσσαλικές ΠΑΕ έδωσαν τα χέρια, έτσι ώστε να κοντραριστούν σε τεστ προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, ο ΑΟΤ θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Καρδίτσας την Πέμπτη (15/09) στις 18:00.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προγραμμάτισε η Αναγέννηση στα πλαίσια της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα θ' αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων με αντίπαλο την τοπική ομάδα την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. Νωρίτερα οριστικοποιήθηκαν και δύο ακόμη φιλικά με Λαμία και Αιγινιακό που θα γίνουν όμως εκτός έδρας λόγω προβλημάτων του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου.

Συγκεκριμένα στη Λαμία το προσεχές Σάββατο στις 5.30 (10/9) και στο Αιγίνιο την αμέσως επόμενη μέρα, Κυριακή 11/9 στις 5.30 μ.μ. επίσης. Έχει προγραμματιστεί και αγώνας στο Στάδιο με τον Αιγινιακό που θα γίνει στις 17 του μήνα».

Last modified onΤρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep