«Λευκή» ισοπαλία στη Σπάρτη

Το φιλικό στη Σπάρτη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Αχαρναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Η Σπάρτη υποδέχτηκε τον Αχαρναϊκό το απόγευμα της Κυριακής (21/8). Το φιλικό ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν γκολ, με την ομάδα του Μενιδίου να παίρνει 0-0 για τρίτο διαδοχικό τεστ, καθώς είχαν προηγηθεί ισοπαλίες απέναντι σε Άρη και Αήττητο Σπάτων.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 25' για τη γηπεδούχο. Ο Αρσενίεβιτς από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Μπουντόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Γαρδικιώτη.

Στο 28' ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκίπερ του Αχαρναϊκού δεν μπλόκαρε σταθερά, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος στην πορεία της μπάλας για τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 29' ο Παπατόλιος βγήκε στην αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, όμως δεν κατέστη εφικτό να σουτάρει, αφού τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Σπάρτης.

Οι ευκαιρίες στο δεύτερο μισό ήταν ελάχιστες. Στο 58' ο Ηλιόπουλος για τους γηπεδούχους εκτέλεσε φάουλ, με τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι. Στο 84' ο Αχαρναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον διαιτητή Σελίμο, ο οποίος όμως δεν υπέδειξε κάτι. Στο 88' ο Ντενίκολο επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Τσούβαλης απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης (83′ Τσούβαλης), Σιώπης (80′ Mπουτσικάρης), Καρτσαμπάς (59′ Κοντοές), Γκαλίτσιος (82′ Κορνέχος), Παπαχρήστος (59′ Γαρυφαλλόπουλος), Μπανούσης (59′ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος (74′ Χάδιαρης), Μπουντόπουλος (46′ Κατσίκης), Ηλιόπουλος (59′ Παναγιώτου), Αρσενίεβιτς (80′ Ελευθεριάδης), Αναστασάκος (46′ Βελλίνης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ο. Γαρδικιώτης (46' Ψύχος), Μουστάκης (70' Μεγαλοοικονόμου), Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου (80' Ζαχαρός), Τσεμπερίδης (85 Καλαμιώτης), Μαρής (46' Βούζας), Κυριαζόπουλος (46' Καστριτσέας), Παπατόλιος (46' Χαραλαμπόπουλος), Ντάγκρας (54' Α. Γαρδικιώτης) , Ντούγκα (85' Ντενίκολο). 

Last modified onΚυριακή, 21 Αύγουστος 2016 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep