«Αντρίκεια» με... Ανδρίκο η Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός νίκησε 2-1 την Καλλιθέα και έκανε άλμα παραμονής.

Άλμα παραμονής έκανε ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ήττα της Ζακύνθου στο Αίγιο. Με πόντο στο τελευταίο ματς με τη Λαμία ή αν κερδίσει την ένσταση που έκανε σε βάρος του Αχαρναϊκού, τότε θα μείνει και τη νέα σεζόν στη Football League. Παρότι ξεκίνησε τη χρονιά με οκτώ ήττες στα πρώτα οκτώ ματς, η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου μπορεί να επιτύχει τη σωτηρία, κάτι που θα συνιστά ένα σπουδαία κατόρθωμα. Η νίκη επί της Καλλιθέας, μάλιστα, κατακτήθηκε από τον Ανδρίκο, ο οποίος είχε να σκοράρει 5 χρόνια! 

Στο 78' ο Τσίγκρος εκτέλεσε κόρνερ, αυτός έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3'. Ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Πλαβούκο και ο Γιαννιτσάνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 9', όταν το τρομερό σουτ του Τσίπρα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στην ανάπαυλα επικράτησε ένταση στα αποδυτήρια. Ο Τσίπρας φέρεται να δέχτηκε κλωτσιά και η Καλλιθέα άργησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου ισοφάρισε στο 62', με ένα καταπληκτικό σουτ του Μπέλη, το οποίο ο Μανιάτης κατέστη ανέφικτο να αποσοβήσει. Η Ελευσίνα «καιγόταν» για νίκη και είπε αυτή την τελευταία λέξη με τον Ανδρίκο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (68' Βαϊσχάιμερ), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Βαλιτζό, Λίτσος (57' Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Σταματάκης (46' Κασνέτση), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ευαγγέλου, Λεβέντης, Τεγούσης, Σταύρου, Ηλιάδης, Κατσικογιάννης (71' Φράγκος), Σμυρλής (58' Μπέλης), Τσίπρας (86' Μπούζας).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 23 Μάιος 2016 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep