Εμφάνιση πρωταθλήτριας

Καταιγιστική η ΑΕΛ, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της με το Σάκη Τσιώλη στον πάγκο και επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Κοινό στοιχείο των προηγούμενων αγώνων της ΑΕΛ, με εξαίρεση το ντέρμπι στην Κέρκυρα, ήταν ότι έφτανε μεν σε νίκες (1-0), αλλά δεν ικανοποιούσε με την απόδοσή της. Το Σάββατο (23/04), ωστόσο, στη θεσσαλική μάχη με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα, αλλά το έκανε με τρόπο εμφατικό (3-0), πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση από τότε που το τιμόνι ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης!

Οι «βυσσινί» πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «κιτρινόμαυρους» και τους υποχρέωναν σε διαδοχικά λάθη, με τον Βέρτζο να έχει δοκάρι στο 7'. Μάλιστα, για να ξεκινήσει ο χορός των γκολ έπρεπε να υπάρξει διακοπή. Συγκεκριμένα, στο 22' ο ρέφερι Νεοφυτιάδης διέκοψε τον αγώνα εξαιτίας πανό (έγραφε: «ΕΠΟ, ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ») που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της γηπεδούχου και όταν η αναμέτρηση ξεκίνησε, «χτύπησε» και η ΑΕΛ. Στο 23' και το 25' ο Ροβίθης βρήκε δίχτυα, εκθέτοντας τα μετόπισθεν της ΑΣΑ, ενώ στο 54' ο Μαρουκάκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το 3-0.

Ο φορ της ΑΕΛ έχασε ευκαιρία για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στο 65', αλλά σε προσπάθειά του η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Σάκη Θεοδοσιάδη να ολοκληρώνει τις αλλαγές του στο 62', ως ένδειξη των πολλών παραπόνων που είχε από τους παίκτες του. Τους είχε προειδοποιήσει ότι με εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στη Λαμία, η ομάδα της Καρδίτσας δεν είχε καμία τύχη και, δυστυχώς, το καμπανάκι δεν εισακούστηκε.

Η ομάδα της Λάρισας ξέφυγε, έστω προσωρινά, έξι πόντους από την Κέρκυρα και παρότι έχει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους Φαίακες, απέδειξε ότι στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος... φορτσάρει, όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Αναγέννηση από την άλλη πλευρά, μπαίνει πλέον σε περιπέτειες, αφού έχει συγκομιδή ενός πόντου στα πέντε τελευταία ματς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
Σκόρερ: 23',25' Ροβίθης, 54' Μαρουκάκης
Δοκάρι: 7' Βέρτζος, 65' Μαρουκάκης

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς (50' Κομεσίδης), Βέρτζος (72' Κοντοχρήστος), Μπανούσης, Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Ουρτάδο (27' Λαμπρόπουλος), Μαρουκάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας (46' Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (46' Τζέκος), Κόντος, Μπλέντι, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος (62' Τζάνης).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep