Πρώτη φορά… εκτός

Η Λαμία επικράτησε 3-1 στο Αίγιο και έκανε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο σημείωσε η Λαμία με τη νίκη 3-1 κόντρα στον Παναιγιάλειο και έτσι έδωσε συνέχεια στην αντεπίθεσή της που ξεκίνησε με την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΛ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας τόνισε πως θα μπορεί να πει ότι η Λαμία κάνει αντεπίθεση ανόδου μόνο μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα για τρία πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι για τη νίκη, ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην πίεση που τους άσκησε ο Παναιγιάλειος στο πρώτο 20λεπτο και από εκεί και πέρα βρήκαν διαδρόμους για να απειλήσουν και εκείνοι.

Το σχετικά γρήγορο γκολ του Σιατραβάνη (22’) έκανε πιο εύκολο το έργο τους, όπως και ο αέρας που φυσούσε υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πίντο ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 στο 40ο λεπτό, μετά από λάθος διώξιμο του Γκοτσούλια και παρακινδυνευμένη έξοδο του Αθανασόπουλου που τελικά δεν πρόλαβε την κεφαλιά του επιθετικού της Λαμίας.

Στο δεύτερο μέρος, ο αέρας ήταν μαζί με τον Παναιγιάλειο που προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Κρισμάρεβιτς και τελικά να γίνει το 3-1 σε μια αντεπίθεση της Λαμίας με τον Σιατραβάνη (76΄) αφού είχαν αφήσει κενούς χώρους στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν. Οι γηπεδούχοι, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για τρία πέναλτι στο 13', το 28' και το 80'.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-3 
ΣΚΟΡΕΡ: 67’ Κρισμάρεβιτς - 22’ Σιατραβάνης, 40’ Πίντο, 76΄ Σιατραβάνης  
ΔΟΚΑΡΙ: 72’ Ζουνίνιο 
ΚΟΚΚΙΝΗ: 94’ Σιλιγαρδάκης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (54' Γκατσέσα), Φωτιάς (82' Γκούφας), Ζουνίνιο, Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας (73' Μπουρλάκης).
ΛΑΜΙΑ (Δ. Σπανός): Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Μπαλού, Καραγιάννης (59' Τόσκας), Κοτσώνης, Μπουλούλης, Μίλιεβιτς (88' Τζόκιτς), Κυριακόπουλος, Πίντο (94' Λεάντρο).
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτία)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλεία), Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανία)
4ος: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανία)

Media

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep