Μαζεύει... τρίποντα ο Αχαρναϊκός

Η ομάδα του Μενιδίου πήρε τη νίκη (3-1) κόντρα στον Παναιγιάλειο και την περιμένουν ακόμη δύο άμεσα εντός με Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου.

Η σημασία της εντός έδρας νίκης του Αχαρναϊκού κόντρα στον Παναιγιάλειο (3-1) θα φανεί στις αμέσως προσεχείς αγωνιστικές, αφού η ομάδα του Μενιδίου μπορεί να κάνει μεγάλη συγκομιδή σε αυτή την πεντάδα των ματς και να φλερτάρει... με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η αρχή με το τρίποντο επί της ομάδας του Αιγίου, βέβαια, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει και οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού δυσκολεύθηκαν αρκετά για να βρουν χώρους και να απειλήσουν την εστία του Αθανασόπουλου. Ο Παβίσεβιτς ήταν εκείνος που βρήκε την λύση στο 55ο λεπτό, αφού εκμεταλλεύθηκε μια από τις αρκετές γυριστές πάσες που έκανε ο Παγώνης από την αριστερή πλευρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το 1-0 η ομάδα του Αιγίου βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση χωρίς να αφήσει πολλούς κενούς χώρους.

Η απόσταση ασφαλείας που έδωσε ο Παβίσεβιτς στο 71ο λεπτό μετά από λάθη της άμυνας σε εκτέλεση κόρνερ του Αχαρναϊκού... εξανεμίστηκε με την προσπάθεια του Γκούφα (77') που μείωσε σε 2-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση στο προβάδισμα που είχαν χωρίς να μπαίνουν στην περιοχή με αξιώσεις και τελικά ο Ομπράντοβιτς ήταν αυτός που έκλεισε στις καθυστερήσεις το σκορ.

Ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 14ο λεπτό, αλλά το σουτ του Λινάρδου βρήκε στο δοκάρι και επέστρεψε στα χέρια του Παγούδη.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-1  
ΣΚΟΡΕΡ: 55' Παβίσεβιτς, 71' Παβίσεβιτς, 93' Ομπράντοβιτς – 77' Γκούφας 
ΔΟΚΑΡΙ: 14' Λινάδρος  
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγουδης, Εμέκα, Μαρής (48' Κωστόπουλος), Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Μήλιος (83' Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (63' Καλογερόπουλος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Φωτιάς, Ρέλλας (75' Μαυρόπουλος), Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (64' Γκούφας), Μπουρλάκης (82' Γκουτσίδης), Σκαρτσίλας. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουλούδης (Λέσβου) ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργακόπουλος, Χαλβατζάκος (Πειραιά) 
Last modified onΚυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep