Εντός... χάνει έδαφος

Ο Απόλλων έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και έτσι δεν εξαργυρώνει το αήττητο που έχει μακριά από το γήπεδό του.

Ο Πανσερραϊκός με την... αύρα του Πάουλο Κάμπος που ήταν στην εξέδρα κατάφερε να πάρει σπουδαία ισοπαλία στην Ριζούπολη (1-1), με τον Απόλλωνα να αργεί να ξυπνήσει από τον απόλυτο αιφνιδιασμό των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ευτύχησε να πάρει πέναλτι στην πρώτη της επίθεση στο ματς, να μπει μπροστά στο σκορ από το 3ο λεπτό με την εκτέλεση του Φουρτάδο και από εκεί και πέρα όλα έγιναν δύσκολα για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων άργησαν να βρουν τα πατήματά τους και χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να δοκιμάσουν τις πρώτες τους τελικές στο ματς. Η άμυνα των «λιονταριών» είχε σωστές αντιδράσεις, και ο Ανδρούτσος κατάφερε να σώσει την εστία του πολλές φορές μέχρι να γίνει το 1-1 από τον Παρπέξ στο 38ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλων Σμύρνης πλήρωσε την «σιγουριά» του ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το δεύτερο γκολ, ενώ ο Πανσερραϊκός έβγαλε ψυχή και ενέργεια στην αμυντική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην αφήσει «εύκολα» σουτ στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Ο Δεληζήσης είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 58ο λεπτό, ενώ ο Φατιόν άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες (είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα) λίγο πριν τις καθυστερήσεις.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «κυανόλευκοι» πέταξαν στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη σε βάρος των Τρικάλων, αν και έκλεισαν τον πρώτο γύρο αήττητοι μακριά από το γήπεδό τους. Ωστόσο, εντός έδρας μετρούν ήδη 10 χαμένους πόντους και αν η Κέρκυρα νικήσει τον Αγροτικό Αστέρα θα πέσουν στην 3η θέση.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης ήταν και ο Πάουλο Κάμπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού από αύριο και ο Πέτρος Δημητρίου θα επιστρέψει στο πόστο του, ως προπονητής της ομάδας Νέων.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1
 ΣΚΟΡΕΡ: 38' Παρπέξ - 3' πεν. Φουρτάδο
 ΔΟΚΑΡΙ: 58' Δεληζήσης 
 ΚΟΚΚΙΝΗ: 90' Φατιόν
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης (80' Ψιάνος), Δεληζήσης, Γκότοβος (46' Κύργιας) Κονέ, Παρπέξ (54' Καμαρά), Φατιόν, Στεργίδης, Βάντερσον, Τζιώρας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Καψάλης (82' Κιόσε), Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Ολίσε, Προβατίδης (46' Παπατζίκος), Παπαστεργίου, Τριανταφυλλάκος (76' Τσιμίκας), Φουρτάδο.
ΔIAITHTHΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) ΒOHΘΟΙ: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου)

    

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep