Επαγγελματικό διπλό

Ο Κισσαμικός πανηγύρισε διπλό (1-0) μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Κισσαμικό. Η κρητική ομάδα τρίτωσε τα διπλά της (μετά από αυτά κόντρα στον ΑΟΧ και την Παναχαϊκή) με το… αγαπημένο της αποτέλεσμα και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο! Τα «δελφίνια» επικράτησαν 1-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα χωρίς να κάνουν πολλές φάσεις και την πέρασαν στον βαθμολογικό πίνακα. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ήταν ο Βαττής στο 39’. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο διπλό στο Βόλο και παρέμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς εντός έδρας τρίποντο για το 2016.

Λίγες φάσεις σημειώθηκαν από τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Μοιρασμένο παιχνίδι με τον Κισσαμικό να ανοίγει το σκορ στο 39’ με σκόρερ τον Βαττή. Η Αναγέννηση απείλησε μόλις στο 16’, όταν το σουτ του Δημόπουλου πέρασε άουτ. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, κυρίως στο τελευταίο 15άλεπτο, με κυριότερη ευκαιρία αυτή του Κισκαμπάνη στο 76’. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Στάμος (66’ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (57’ Πιτταράς), Υφαντής (46’ Τσούκαλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μούτσα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Μάνιας (70’ Ποσίνκοβιτς), Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης, Βαττής, Σαπαλίδης, Σταθάκης (81’ Τζημογιάννης), Ενγκουέμ, Τσικουδάκης (60’ Μάντζης).

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep