Διπλό με... φωνές

Οι Φαίακες εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες των ΑΕΛ, ΑΟ Τρίκαλα και πέρασαν με νίκη (1-0) από την έδρα του Κισσαμικού που φωνάζει δικαιολογημένα.

Παγίδες έκρυβε για την Κέρκυρα η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό, αλλά οι Φαίακες κατέκτησαν μία... επαγγελματική νίκη στο Μάλεμε και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τη 2η θέση. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να σκοράρουν, αφού το 0-1 διαμόρφωσε στο 11' ο Γιαννίτσης με αυτογκολ, ενώ ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει την άσπρη βούλα στο 42' σε χέρι του Νίκιτς.

Οι Κρητικοί είχαν καλές στιγμές στο ματς, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 27' και το 38' οι Σαπαλίδης, Σταθάκης αντίστοιχα δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Η κατοχή ανήκε στους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το πολύτιμο αποτέλεσμα.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, μάλιστα, ο Ανδρεόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κέρκυρας. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν δικαιολογημένα για ένα πέναλτι στο 42' σε χέρι του Νίκιτς μέσα στην περιοχή, όμως ο Νεοφυτιάδης (Κορίνθου) έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 11' Γιαννίτσης (αυτ.)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης (75' Μάντζης), Πότσι, Μάνιας, Ν' Γκουέμ (55' Λώττας), Βαττής (69' Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σαπαλίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Γκομές, Ντιόγκο, Παμλίδης, Ντουαλά (90'+3' Ντατίδης), Κόντος (70' Μακρίδης), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Σουάνης (90' Βλάχος).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 22:47

1 comment

  • gk
    gk Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 17:33 Comment Link

    πεναλτυ για τον κισσαμικο οχι? γιατι δεν το λετε?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep