«Διπλό» Αχαρναϊκού με φωνές!

Ο Αχαρναϊκός υποχρέωσε σε ήττα (1-0) τον ΑΟΧ στα Περιβόλια, με τους Κρητικούς να φωνάζουν για τη διαιτησία.

Ιδανικά μπήκε στο 2016 ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου παρατάχθηκε ανανεωμένη στα Περιβόλια κόντρα στον ΑΟΧ και με τους Παγώνη, Ρεπετσά στην ενδεκάδα της και κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο (1-0), το δεύτερο μακριά από την έδρα της. Σημειώνεται ότι η προηγούμενη νίκη των «πράσινων» εκτός έδρας ήταν στις 12 Οκτωβρίου απέναντι στον Απόλλωνα με το ίδιο αποτέλεσμα και ίδιο σκόρερ, τον Ομπράντοβιτς!

Ο Σέρβος επιθετικός δέχτηκε την ασίστ του Ματσούκα στο 18' και βρήκε στόχο, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Αχαρναϊκό. Ωστόσο, από πλευράς γηπεδούχων υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί. Σύμφωνα με τους Κρητικούς το πλάγιο έπρεπε να δοθεί ανάποδα και όχι στους φιλοξενούμενους, από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, δεν διαμαρτυρήθηκαν μόνο για τη συγκεκριμένη φάση. Σε πολλές περιπτώσεις φώναξαν, γιατί ο διαιτητής δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά και για πολλές ακόμα αποφάσεις του Μιχελή (Πειραιά). Το καθαρό μυαλό έλειψε από τους παίκτες του Γιώργου Λυρώνη, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό με τον Παγούδη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Η πίεση που άσκησε ο ΑΟΧ στο δεύτερο ημίχρονο δεν στάθηκε αρκετή για να έρθει και η ισοφάριση. Έτσι, έμεινε για όγδοο ματς (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου) χωρίς νίκη και νιώθει τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει. Αντίθετα, οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 18' Ομπράντοβιτς

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης (84' Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Ρίκκα, Μπουζούκης (67' Ν. Νύκταρης), Σάντερσον (46' Λίτα), Γκέσιος, Δεινόπαπας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μουστάκης (90' Πολίμος), Ρεπετσάς, Παγώνης, Κωστόπουλος, Μαρής, Χριστοφιλέας Καλογερόπουλος, Ματσούκας (46' Εμέκα), Ομπράντοβιτς (70' Σωτηράκος), Παβίσεβιτς.

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep