Ανατροπή... αποχώρησης

Η Κέρκυρα μετέτρεψε το 0-2 σε 3-2 με τη Λαμία που έχει φρικτά παράπονα από τον διαιτητή Ρούσσο Μπεκερτζή για το πρώτο πέναλτι και την κόκκινη του Λεάντρο.

Η Λαμία αιφνιδίασε την Κέρκυρα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης με τα γκολ των Πίντο (18') και Νατσιόπουλου (24'), αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία στο παιχνίδι της και να διατηρήσει το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι που είχαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση (2-2) πριν τελειώσει το ημίχρονο. Αρχικά, στο πέναλτι που κέρδισε ο Κόντος από τον Λεάντρο, στο 30ό λεπτό, δεν φαίνεται να υπάρχει μαρκάρισμα, αλλά το πέσιμο του ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας ξεγελά τον διαιτητή και εκεί βλέπει την πρώτη του κίτρινη κάρτα ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια το δεύτερο πέναλτι είναι καθαρό, αφού ο Κοντέων που πήδηξε για κεφαλιά δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και εκείνη χτύπησε στο απλωμένο χέρι του για να στηθεί η μπάλα για δεύτερη φορά στην άσπρη βούλα. Ο Γκόμες ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι (31') και ο Κόντος (45') στο δεύτερο. Η ψυχρολουσία της ομάδας της Φθιώτιδας είχε και συνέχεια στην αρχή του δεύτερου μέρους, αφού σε μια βαθιά μπαλιά στον Σουάνη, ο Λεάντρο προσπάθησε να καλύψει την μπάλα με το σώμα του, αλλά ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το ριπλέι να επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχει παράβαση.

Η ομάδα του Ιονίου τελείωσε το ματς (3-2) χάρη στο γκολ του Φάμπιο στο 72', που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έκανε σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας, παρά την προσπάθεια του Ρίζου. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα η Λαμία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και μετά το φινάλε συνεχάρη την Κέρκυρα και... συμβούλευσε την ΚΕΔ να βάλει τον Ρούσσο - Μπεκερτζή σε αγώνες Champions League.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΑΜΙΑ 3-2

ΓΚΟΛ: 31' πεν. Γκόμες, 45+1 πεν. Κόντος , 72' Φάμπιο – 18' Πίντο, 24' Νατσιόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 48' Λεάντρο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο (46' Κρητικός), Καρντόσο, Ζορμπάς (71' Φάμπιο), Κόντος (80' Γεωργακόπουλος), Σουάνης, Ντουαλά.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (83' Παπαευθυμίου), Νατσιόπουλος (88' Ν' Γκουέμ), Σερζίνιο, Καραλής (51' Κοτσώνης), Πίντο.

Last modified onΔευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep