Ανατροπή ψυχής και φάλτσων

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε (2-1) με ανατροπή τον Παναιγιάλειο. Μαντάρα τα έκανε ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Το απόλυτο νικών στο γήπεδό του διεύρυνε το απόγευμα της Δευτέρας (09/11) ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι στον Παναιγιάλειο, έφτασαν τελικά στην ανατροπή (2-1) και έκαναν το 3Χ3 εντός έδρας. Μία ανατροπή, η οποία ήρθε χάρη στην ψυχή που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, αλλά και εξαιτίας των διαιτητικών λαθών, τόσο του Τζοβάρα (Φθιώτιδας), όσο και του πρώτου επόπτη Χαδήμογλου (Μακεδονίας).

Ο εν λόγω βοηθός στο 34'... εφηύρε οφσάιντ στο γκολ του Πέριτς, όταν η ομάδα του Αιγίου κέρδισε φάουλ και ο Σέρβος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κεφαλιά του Γουόρντεν. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 70' ο Τζοβάρας είδε πέναλτι σε ανατροπή του Γουόρντεν από τον Φωτιά, με τον στόπερ των «μελανόλευκων» να μην κάνει παράβαση και να βρίσκεται μπροστά από τον φορ των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός του Παναιγιαλείου είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς στο 11' ο Τζοβάρας έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Αρβανίτη έπειτα από γύρισμα του Πέριτς από αριστέρα. Ο Σέρβος, όμως έκανε άσχημη εκτέλεση και ο Στρατηλάτης έσωσε την εστία του. Αυτό, πάντως, δεν βοήθησε τους γηπεδούχους να ανεβάσουν ρυθμό. Αντίθετα, η ομάδα του Αιγίου απειλούσε στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Πέριτς. Στο 26' ο Στρατηλάτης βγήκε εκτός περιοχής για να απομακρύνει τον κίνδυνο και εννέα λεπτά μετά το ακυρωθέν γκολ, είδε την εστία του να παραβιάζεται με ένα σπάνιο τέρμα.

Ο Πέριτς «χόρεψε» τον Αρβανίτη, μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα βρήκε στον Καραμανλή, πήρε καμπύλη και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των Θεσσαλών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να ρισκάρει. Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 67' και στο στο 73' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να κρατήσει έστω τον πόντο με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά στο 84' λύγισε. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Τσιλιγκίρης που είχε περάσει στο ματς στο 67', με εκπληκτικό γυριστό μέσα στην περιοχή έπειτα από σέντρα του Νικολιά έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Πίτκα και τους γηπεδούχους στα... ουράνια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης (67' Τσιλιγκίρης), Χιντζίδης, Αρβανίτης, Καραμανλής (53' Σκοπελίτης), Τσιάρας, Πολύζος (46' Νάστος), Μοράν, Νικολιάς, Γουόρντεν, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Πέριτς, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς (83' Πέρεθ), Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Σπίνουλας, Ζουνίνιο (74' Σταμογιάννος), Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Χαδήμογλου, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep