Τους ξύπνησε ο Δεινόπαπας

Ο ΑΟΧ επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής και παρότι είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, βρήκε λύσεις με την είσοδο του Δεινόπαπα.

Ο Θανάσης Δεινόπαπας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρόσωπο της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Χανιά και την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο, αφού ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ της ομάδας του (59' Γκέσιος) και ο σκόρερ του δεύτερου (65'). Οι συμπαίκτες του έμοιαζε λες και περίμεναν να πατήσει στο χορτάρι του γηπέδου του Ηρακλείου για να κάνει την διαφορά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να γίνουν φάσεις.

Στην πρώτη του προσπάθεια στο ματς ο Δεινόπαπας έκανε την κούρσα προς την περιοχή της Παναχαϊκής και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Γκέσιο που τελείωσε με ωραίο τρόπο τη φάση στο 59ο λεπτό. Πριν συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι από το γκολ που δέχθηκαν, ήρθε η αντεπίθεση με τους Λίτα – Τσούτση – Δεινόπαπα για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και ο επιθετικός μέσος των Χανιών να τελειώσει τη φάση.

Έτσι, ο ΑΟΧ πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο Παγκρήτιο (είχε προηγηθεί αυτή απέναντι στον Εργοτέλη), αλλά αυτή τη φορά ως τυπικά γηπεδούχος. Οι Αχαιοί, αντίθετα, έμειναν για δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-0

ΓΚΟΛ: 59' Γκέσιος, 65' Δεινόπαπας,

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον, Σαΐν (58' Δεινόπαπας), Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (63' Λίτα), Γκέσιος (77' Μπουζούκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής (90' Χούσα), Σιατραβάνης, Ρόκας (44' Περίκο), Ντελέκος (70' Χαρτσιάς), Πέδρο, Τζίλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχελής (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δασκαλάκης (Ηρακλείου) 

Last modified onΣάββατο, 07 Νοέμβριος 2015 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep