Καλπάζει με Ντουαλά η Κέρκυρα

«Καθάρισε» με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έκανε εύκολα το τρία στα τρία.

Με τον Ντουαλά να ανοίγει πάλι τον δρόμο για τη νίκη (19'), η Κέρκυρα έφτασε την Κυριακή (18/10) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζει την κούρσα της προς την άνοδο. Μάλιστα, έχει ένα ματς λιγότερο, αφού εκκρεμεί το εξ αναβολής με την Παναχαϊκή που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Νοεμβρίου.

Οι «Φαίακες» επιβεβαιώνουν τον ρόλο του φαβορί για την επιστροφή στην Super League και με καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη που τους δίνει απόσταση από τους διώκτες τους ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής στα Τρίκαλα που τους ακολουθούν με έναν βαθμό διαφορά.

Ο Ντουαλά άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με σουτ, ακολούθησε το γκολ του Κόντου στο 28ο και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Η Αναγέννηση από την πλευρά της προσπάθησε να απειλήσει, είχε κάποιες προσπάθειες με κυριότερη το δοκάρι του Ακασού στο 55ο λεπτό, αλλά μετά το 60 ο ρυθμός έπεσε και δημιουργήθηκαν σαφώς λιγότερες φάσεις.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκομές, Ντιόγκο, Ντατίδης, Ντουαλά, Ζορμπάς (64' Γεωργακόπουλος), Όμο (80' Κρητικός), Κόντος (74' Μακρίδης), Σουάνης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας (83' Αργυρίου), Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού (62' Υφαντής) , Καραχάλιος, Μαυρίας, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης (59' Πιτταράς).  

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep