Λιοντάρι ο... Αγροτικός!

Ο Αγροτικός Αστέρας αιφνιδίασε τον Πανσερραϊκό και επικράτησε 2-1 εκτός έδρας.

Πώς και πώς περίμενε την πρεμιέρα του στη Football League ο Πανσερραϊκός. Ωστόσο, ο Αγροτικός Αστέρας του χάλασε τα αποκαλυπτήρια και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν ως «τελικό» το ματς αυτό και παρά την πίεση, κατάφεραν να προηγηθούν στο 37' με πέναλτι του Γέσιτς που είχε κερδίσει ο Καθάριος από τον Βοσκόπουλο. Μάλιστα, οι «σταχυοφόροι» σε κομβικό σημείο (48') έφτασαν στο 2-0 χάρη σε πλασέ του Βελλίνη.

Το γκολ αυτό «αφύπνισε» τα «λιοντάρια» και στο 64' ο Φουρτάδο μείωσε με κοντινό πλασέ. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 84' ο Γιάντσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Γιακουμής απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα σε σουτ του Αγγελούδη και χάρισε στην ομάδα του το σπουδαίο τρίποντο.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Μπεριάν (46' Πόποβιτς), Ραμίρεζ, Μπαλού, Ολίσε (57' Αγγελούδης), Ατματσίδης (84' Τσιμίκας), Φουρτάδο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Καπίας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καθάριος (72' Γιάντσης), Βελλίνης (88' Κουτσοσπύρος) Τοπούζης (60' Σαμουηλίδης), Γέσιτς

Last modified onΤρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep