Περίπατος με Ντουαλά

Η Κέρκυρα με χατ τρικ του Ντουαλά πέρασε (3-1) από την Ελευσίνα.

Ως φαβορί για την επικράτηση παρατάχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (09/10) στην Ελευσίνα η Κέρκυρα, αν και μόνο ερώτημα για το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσίαζε ήταν η αποχή περίπου 13 ημερών. Ωστόσο, οι Φαίακες έκαναν το χρέος τους και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά πέρασαν σα... σίφουνας από την έδρα του Πανελευσινιακού και πανηγύρισαν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα με 3-1.

Ο 28χρονος μέσος από την Ισημερινή Γουινέα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας μία ημέρα πριν το φιλικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Κόσοβο και φρόντισε να λάμψει με τα τρία τέρματά του. Η ομάδα του Ιονίου μπορεί να δυσκολεύθηκε στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης για να βρει διαδρόμους για την περιοχή της εστίας του Μανιάτη, αλλά όταν ο Ντουαλά άνοιξε τον δρόμο με κεφαλιά στο 30ό λεπτό όλα άλλαξαν. Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη, πριν ακόμη συνειδητοποιήσουν οι γηπεδούχοι πως ήταν πίσω στο σκορ, σημείωσαν και το δεύτερο γκολ με προβολή του Αφρικανού από σέντρα του Κόντου στο 34'.

Από εκεί και πέρα η Ελευσίνα προσπάθησε να ανέβει, να πιέσει και να μειώσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο απέναντι σε μια ομάδα με την οποία είχε μεγάλη διαφορά ποιότητας. Ο Ντουαλά έκλεισε τον λογαριασμό του στο ματς στο 72ο λεπτό και μετά έδωσε τη θέση του στον Φάμπιο. Την στιγμή που έφτασε στον πάγκο άνοιξε τα χέρια για να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του που τον χειροκρότησαν και παράλληλα για να πει με τον δικό του τρόπο ότι έκανε όσα μπορούσε σε αυτή την αναμέτρηση...

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι «σταχυοφόροι» ήταν να μειώσουν σε 3-1 με κοντινή κεφαλιά του Μπλάνκο. Ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς, όπως για δεύτερο διαδοχικό η ομάδα της δυτικής Αττικής ηττήθηκε με το ίδιο σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Μποτωνάκης, Γκεμίσης (75' Γιαννιτσάνης), Κορνελάτος (37' Δημόπουλος), Τσολακίδης, Νικολάου, Πλαβούκος (43' Χαλιώτης), Βιγιαφάνε, Μπλάνκο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Μακρίδης, Γκομές, Όμο, Καρντόσο (67' Παρασκευαΐδης), Ζορμπάς, Ντουαλά (76' Φάμπιο), Κόντος (65' Λέντριτς), Σουάνης.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep