Απίστευτη ανατροπή Εργοτέλη!

Η ομάδα του Ηρακλείου γύρισε (2-1) σε 4 λεπτά το ματς με τον Αχαρναϊκό!

Από την κόλαση στον... Παράδεισο βρέθηκε ο Εργοτέλης το απόγευμα της Κυριακής (04/10) στο γήπεδο του Μενιδίου. Οι Κρητικοί ήταν πίσω στο σκορ ως το 88', όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά γύρισαν το ματς και πανηγύρισαν το πρώτο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα!

Ο Αχαρναϊκός είχε καταφέρει να προηγηθεί με το σουτ του Ομπράντοβιτς έξω από την περιοχή μόλις στο 3ο λεπτό, όπου αιφνιδιάστηκε ο Αθανασίου από την κόντρα στους αμυντικούς και η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το 1-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά παρά τα δύο δοκάρια που είχαν οι φιλοξενούμενοι (50' Δωματάς – 78' Μάνος). Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, όμως συνέχισαν την πίεση και έκλεισαν τους γηπεδούχους στην περιοχή τους παρά τις αλλαγές που έκανε ο Σίνισα Γκόγκιτς για να ανεβάσει την ομάδα του.

Τελικά ο Γιάμινκο Βέλιτς ήταν αυτός που είδε τις δύο αλλαγές που έκανε να σκοράρουν και με τον Μάνο στο 88ο λεπτό και τον Ίνιατς στο 91ο κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Αθανασίου (65' Ταμπάκης), Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα (46' Παπατόλιος), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς (78' Χριστόπουλος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάμινκο Βέλιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Κ. Καμαρά, Αυγενικού, Δωματάς, Στεφάνοβιτς (46' Μάνος), Ντος Σάντος (65' Μπουρσέλης), Παμλίδης (86' Ίνιατς).

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep