Άλωσαν τον Εύοσμο τα Τρίκαλα

Μεγάλο «διπλό» για τον ΑΟΤ σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟΤ, επικρατώντας 2-1 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο. Ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο ποιοτικό, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και μετά την ισοπαλία με τον Κισσαμικό κατέκτησαν τρίποντο και έφτασαν τους 4 βαθμούς. Σε κομβικό σημείο άνοιξαν το σκορ οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Στο 45' λοιπόν, ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ (0-1). Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού οι «πράσινοι» πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Γκμπαλέ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, έκανε το 0-2 στο 66'! Το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλονικείς ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 76' με σουτ του Τσεμπερίδη. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο γκολ του Αγροτικού στη σεζόν, που όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (46' Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (74' Δουκάκης), Γκονζάλες (89' Βαγγελή).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Π. Διλμπέρης): Καραντασιάδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54' Καθάριος), Οικονόμου, Κουτσοσπύρος (63' Τοπούζης), Γέσιτς. Γιάντσης (46' Βελλίνης).

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep