Του έχει πάρει τον αέρα!

Η Ζάκυνθος πανηγύρισε το πρώτο φετινό τρίποντο (1-0) και τρίτο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον... αέρα του Ολυμπιακού Βόλου έχει πάρει η Ζάκυνθος. Η ομάδα του Ιονίου είχε κατακτήσει πέρυσι δύο νίκες σε βάρος των Θεσσαλών και το απόγευμα του Σαββάτου (03/10) πανηγύρισε την τρίτη και πρώτη φετινή! Οι «κυανοκίτρινοι» έπειτα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν απόδοση και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια στο κέντρο άμυνας του αντιπάλου για να ανοίξουν το σκορ. Ήταν στο 54' όταν ο Ορφανίδης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κρολ ολομόναχος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως στο βάθος της εστίας του Στρατηλάτη.

Το τέρμα αυτό έδωσε «φτερά» στους ποδοσφαιριστές του Καλίντ Καραμά, με τον Ζαϊρί στο 65' να έχει δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι. Ο Μαροκινός σε αρκετές στιγμές ξεσήκωσε τους οπαδούς που έδωσαν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε μετά το γκολ, αλλά του έλειψε ο πρώτος σκόρερ του, Διαμαντόπουλος.

Στο 74', πάντως, ο νεοεισελθών Τσιλιγκίρης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Πολίτης απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ στο πλασέ του Ντεπέτρις. Μία ακόμα καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους», που έκαναν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ήταν αυτή του 27' όταν ο Πολύζος μόνος με τον Πολίτη δεν μπόρεσε να τον νικήσει, ενώ και ο Ζέρης στις καθυστερήσεις δεν βρήκε στόχο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κουρέλας, Ζαϊρί, Νίκιτς (90'+1' Ρ. Πέττας), Κωστούλας (75' Λέκκας), Κρολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Νικολιάς, Ντεπέτρις.

Media

Last modified onΣάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep