Από 5η... υποβιβάστηκε!

Η Ερμιονίδα νίκησε 5-1 την Επισκοπή, όμως υποβιβάστηκε στην ισοβαθμία!

Το χρέος της έκανε η Ερμιονίδα την Κυριακή (14/06) το απόγευμα στο Κρανίδι και διέσυρε την υποβιβασμένη Επισκοπή με 5-1. Ωστόσο, αρκετή ώρα μετά οι «κυανοκίτρινοι» ενημερώθηκαν ότι η Καλλιθέα νίκησε στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό και κέρδισε την παραμονή της στην ισοβαθμία! Έτσι, η ομάδα της Αργολίδας κατάφερε από 5η να οδηγηθεί στον υποβιβασμό!

Μόλις στο 4' ο Παβίσεβιτς άνοιξε το σκορ και στο 17' με πέναλτι έκανε το 2-0. Οι Ρεθυμνιώτες μείωσαν στο 21' με τον Βουτσιώτη, αλλά δέχτηκαν άλλα τρία τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 54' ο Στάικος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ο Παβίσεβιτς στο 78' έκανε χατ τρικ και ο Μηλιώτης στο 84' με σουτ διαμόρφωσε το 5-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Σαμαράς, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης (46' Κολόκας), Κιοσές, Όμο, Τσακόν (59' Συμελίδης), Στάικος, Παβίσεβιτς, Δωματάς (70' Μηλιώτης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κελαϊδής, Λάμπρου (46' Μποτωνάκης), Μαραθιανός, Παπαδήμας, Πετράκος, Δελήμπασης, Μανουσάκης, Βουτσιώτης (77' Τριχάκης), Δρακάκης, Νικόλτσης, Πάλλας (79' Σπανουδάκης).

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep