Βαθμός παραμονής στο Μπραχάμι

Καλλιθέα και Παναιγιάλειος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση που έγινε στο Μπραχάμι.

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο Μπραχάμι ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναιγιάλειο. Οι τυπικά γηπεδούχοι της αθηναϊκής ομάδας ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να ''πιάσουν'' στους 16 βαθμούς τους Αιγιώτες, οι οποίοι βολεύονταν και με ισοπαλία, την οποία τελικά κατέκτησαν. Οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ισορροπημένος αγώνας από δύο ποιοτικά σύνολα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20' με τον Μασάδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Ιωάννου (4') και Σκαρτσίλα (9'). Στο δεύτερο μισό ο Παναιγιάλειος ήταν πιο επιθετικός, όχι όμως ότι και η Καλλιθέα έμεινε πίσω. Στο 52' το σουτ του Σκαρτσίλα μπλόκαρε ο Κατσούλης, ενώ στο 60' οι αμυντικοί των «κυανόλευκων» εξουδετέρωσαν τα σουτ των Φουρτάδο και Σκαρτσίλα. Μεγάλη ευκαιρία για τη «μαύρη θύελλα» στο 73' με το πλασέ του Μπούνα που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Καλλιθέας, η οποία απάντησε με το σουτ του τσίτα και το γυριστό του Φράγκου στο 74'.

Το τελικό 0-0 αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Παναιγιάλειο, που διατηρήθηκε στην 3η θέση που οδηγεί στην παραμονή. Η 4η Καλλιθέα παρέμεινε στο -3 από τους Αιγιώτες.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Αρναρέλλης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46′ Τεγούσης), Μασάδο (59′ Μπέλης), Φράγκος, Ντουρμισάι (69' Τσίτας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας (79′ Ρουμπουλάκου), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Μωυσίδης, Ουρτάδο, Μπουρλάκης (86' Σταμογιάννος), Μίλιεβιτς (70′ Μπούνας), Φουρτάδο, Σκαρτσίλας.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep