Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκέλαρε η Δόξα, αλλά ελπίζει…

Η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας αφήνει ένα ανοιχτό παραθυράκι για την άνοδο περισσότερων ομάδων από τη Football League.

 

Υποψηφιότητα θέτει η Δόξα Δράμας παρά την ισοπαλία της με 1-1 κόντρα στο Διαγόρα. Οι μαυραετοί, άλλωστε παραμένουν ζωντανοί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που δεν αποκλείεται να χαρίσει την άνοδο, αλλά ακόμη και της κατάληξης της πρώτης θέσης των πλέι οφ, έστω και μαθηματικά.

Με ενθουσιασμό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι τυπικά φιλοξενούμενοι Ροδίτες που έψαξαν το γκολ και είχαν δύο σερί ευκαιρίες στο δεύτερο λεπτό με τον Χατζηκοσμά. Ο νεαρός μέσος δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά «έφτιαξε» το 1-0 της ομάδας του εννέα λεπτά αργότερα. Με εκτέλεση κόρνερ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Αυγενικού, ο οποίος έβαλε προβολή με το γόνατο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τοπαλίδη σημειώνοντας το παρθενικό τέρμα του Διαγόρα στη διαδικασία των πλέι οφ. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλους του ημιχρόνου, που βρήκε μάλιστα τη Δόξα Δράμας να ολοκληρώνει με δέκα παίκτες το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού του Σιάκκα, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε κανέναν ποδοσφαιριστή διαθέσιμο στον πάγκο. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, η Δόξα κατάφερε από τα αποδυτήρια στην επανάληψη να ισοφαρίσει την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 51 ο Χλωρός έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και ο Νίκος Τσιμπλίδης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Όλα αυτά ενώ οι Δραμινοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 42' λόγω τραυματισμού του Σιάκκα και απόντος αναπληρωματικού!

Στο 80' η Δόξα έμεινε με εννέα παίκτες μετά από αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Θάνου στον Κάπελ για φάουλ πάνω στον Χατζηκοσμά.

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, N. Τσιμπλίδης, Τρελλοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ, Ρ. Τσιμπλιδης.

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Πεσταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης (85' Φασάκης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπετρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep