Τέσσερα στα τέσσερα με... τεσσάρα!

Τέταρτη σερί νίκη για την ΑΕΛ, με 4-0 επί του Εθνικού Σερρών, που έπεσε και μαθηματικά.

Εύκολο απόγευμα πέρασε η ΑΕΛ, η οποία επιβλήθηκε 4-0 του καταδικασμένου Εθνικού Σερρών. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της Λάρισας, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξίου υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία φάνηκε καθαρά στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού, ενώ οι Σερραίοι δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Μάλιστα, οι Μακεδόνες συμπλήρωσαν έναν γύρο δίχως νίκη καθώς η τελευταία επιτυχία τους καταγράφηκε στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου όταν είχαν κερδίσει 2-1.

Η ΑΕΛ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι, καθώς στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε σκοράρει ήδη δύο φορές, με τους Πίντο (12') και Ελιομάρ (20'). Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπόγιοβιτς ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι «βυσσινί» έριξαν τους ρυθμούς και ο Εθνικός Σερρών φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, στο 66' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής αποβολής του Κουκόλη, γεγονός που τους κράτησε πίσω.

Η ΑΕΛ, η οποία ποτέ δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να σκοράρει και τέταρτη φορά, στο 88', με τον Πίντο, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σερτζίνιο (60' Γιάντσης), Ελιομάρ (79' Φλεριβάλ), Πίντο, Μπόγιοβιτς (70' Παμλίδης).

ΕΘΝIΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (35' Κορνελάτος), Κουκόλης, Τσιλούλης (80' Δούμτσιος), Μπλέντι, Σαββίδης, Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Κρεββατάς (88' Ελευθεριάδης), Κοντσίδης.

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 02:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep