Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο ουσίας

Ο Τύρναβος νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα 1926 στο Αλκαζάρ και κατέκτησε τρίποντο ουσίας.

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Ζάκυνθο και Ηρακλή, ο Τύρναβος νίκησε 1-0 εντός έδρας τον Απόλλωνα 1926, πήρε σημαντικής βαθμολογικής σημασίας τρίποντο και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μπορούσε, μάλιστα, στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο να είχε διευρύνει τον δείκτη του σκορ, ωστόσο, βρήκε μπροστά του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Από την άλλη, ο Απόλλων 1926 κόλλησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ευσταθίου.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Τύρναβος. Είχε την κατοχή, προσπάθησε να απειλήσει και να ανοίξει το σκορ και τα κατάφερε στο 20’, με τον Παπασάββα να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Απόλλων ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε οριζόντιο δοκάρι στο 39’ με την εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου. Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να κάνουν δύο τα τέρματά τους, με τον Γεωργίου να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 40’.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν. Απείλησαν με τον Φιγκερόα στο 50’, το σουτ του, εν τούτοις, δεν βρήκε στόχο. Από εκεί και πέρα, ο Τύρναβος, στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είπε «όχι» σε τρεις περιπτώσεις. Στο 83’ στο σουτ του Μιλουτίνοβιτς, στο 86’ στο σουτ του ίδιου παίκτη και ένα λεπτό αργότερα στο σουτ του Όττα. Παρά τις ευκαιρίες του Τυρνάβου στα τελευταία λεπτά, ο Απόλλων 1926 λίγο έλειψε να κάνει το 1-1, όταν στο 90+1’ ο Ευσταθίου έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπιτσάκος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Μιχαηλίδη (Βοιωτίας) και αντίκρισε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος (69' Όττα), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Γκούρτσας (79' Χαλούλος), Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (55' Ιβανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Παν., Παπαδόπουλος Θεοδ., Χατζηηλιάδης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (73’ Παπαδόπουλος Βασίλης), Μπιτσάκος, Φιγκερόα, Νατσιόπουλος (59' Καπετάνος), Αναστασίου, Παναγιωτούδης (46' Ευσταθίου), Καράμπελας.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας)

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep