Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Παραμένει... Καλλιθέα

Με νίκη 2-0 επί του Αλίμου η Καλλιθέα έδειξε χαρακτήρα και πήρε το προβάδισμα παραμονής.

Η Καλλιθέα πήρε μπροστά, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, όπου αγωνίστηκε ως τυπικά γηπεδούχος ο Άλιμος και απέκτησε σαφές προβάδισμα για να βρεθεί στο γκρουπ παραμονής, αλλά και να κοιτάξει ψηλότερα όταν βρει τις ισορροπίες της. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, αλλά η Καλλιθέα ήταν αυτή που έφτιαξε τις φάσεις και τελικά βρήκε λύση στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρβάδισμα έδωσε με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής ο Μασάδο μετά από άνοιγμα του Κατσικογιάννη και στη συνέχεια, αφού βρήκε χώρους η Καλλιθέα ήρθε και το δεύτερο γκολ με ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα από τον Φράγκο που έκανε κούρσα από τη μεσαία γραμμή και τελείωσε τη φάση με δυνατό σουτ.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παντέλη ψάχνουν τους «χαμένους» βαθμούς στα τρία επόμενα παιχνίδια με Παναιγιάλειο εντός, Απόλλωνα εκτός και ΑΟ Χανιά εντός έδρας, ενώ ο Άλιμος θα χρειαστεί νίκη την ερχόμενη εβδομάδα με τον Ηρακλή Ψαχνών για να μην αναθεωρήσει τους στόχους του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Καρακώστας, Ιωάννου, Γαβριήλ, Τσατσαρής (58' Καλαϊτζίδης), Μπεριέξ, Παντελής (78' Ρούπι), Σαγανάς, Καραμέρης, Σταύρου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος (64' Τσίπρας), Μασάδο (86' Τεγούσης), Τσίτας (73' Ντουρμισάι), Φράγκος.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας)

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep