Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά στο Αίγιο

Από έναν βαθμό πήραν Παναιγιάλειος και Παναχαϊκή στο ισόπαλο ντέρμπι (1-1) που έριξε την αυλαία του 2014 για την Football League.

Το ντέρμπι της Αχαΐας άφησε περισσότερο ευχαριστημένη την Παναχαϊκή, η οποία κράτησε το προβάδισμα στην βαθμολογία και ο Παναιγιάλειος, που ήθελε μόνο νίκη για να μειώσει την διαφορά, έχασε κι άλλο έδαφος. Η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να προηγηθεί μόλις στην πρώτη της φάση, όταν στο 3ο λεπτό o Ματθαίος Μαρουκάκης βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατινιώτη.

Αυτό το προβάδισμα έβγαλε πιο μπροστά τους ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν, οι οποίοι άφησαν κενά, αλλά η Παναχαϊκή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν έκανε άλλο σουτ στην εστία του Παναιγιάλειου, παρότι έφυγε πολλές φορές στην κόντρα. Οι «μελανόλευκοι ισοφάρισαν στο 27ο λεπτό, με τον Ουρτάδο που έστρωσε την μπάλα μπροστά του με το χέρι και με τρομερή έμπνευση έκανε σκαστό σουτ και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια υπήρξε δύναμη, πολλά μαρκαρίσματα και ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις, επικράτησε η δύναμη και τα σκληρά φάουλ, ενώ οι ποδοσφαιριστές της «μαύρης θύελλας» έκαναν πολλά λάθη στην προσπάθειά τους να παίξουν γρήγορα. Στο 87ο λεπτό ο Τζημογιάννης άφησε την ομάδα του Αιγίου με δέκα παίκτες, αφού είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα από πίσω. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Σεχολάρι σωστά, αφού ήταν οφσάιντ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης (55' Μίλιεβιτς), Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Νάστος (65' Σταμογιάννος), Ουρτάδο, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (73' Σεχολάρι).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Στεργίδης, Πλέγας (32' Ζλατκόφσκι, 85' Αναστασόπουλος), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Πατινιώτης (90' Χούσα), Μαρουκάκης, Χαρτσιάς.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

Last modified onΤρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 02:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep