Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζάκυνθος για… φίλημα

Σταματημό δεν έχει η Ζάκυνθος, που επιβλήθηκε 5-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, αλλά δεν κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Η Ζάκυνθος σπάει όλα τα ρεκόρ! Διεύρυνε το αήττητο σερί της (πέντε νίκες και μία ισοπαλία) και κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, της οποίας επικράτησε 5-1 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Δεν κατάφερε να κρατήσει για έκτο ματς απαραβίαστη την εστία της, όμως έπιασε κορυφή, όπου συγκατοικεί με Λαμία (σ.σ.: έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς παίζει τη Δευτέρα- 8-12 με τον Ολυμπιακό Βόλου) και Ηρακλή στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Football League.

Δυνατά μπήκε η Ζάκυνθος, που μόλις στο 8΄ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Οικονόμου με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λέκκα, έδωσε το προβάδισμα στους νησιώτες. Η Καρδίτσα επιχείρησε να ισορροπήσει το ματς και να απειλήσει με τους Μίχο (19’), Χατζηρίζο (26’), αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντ΄ αυτού, η Ζάκυνθος πήρε διαφορά δύο τερμάτων στο σκορ. Στο 34’ ο Βαρέλα με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Ευθυμιάδη έκανε το 2-0.

Η Ζάκυνθος «χτύπησε» και πάλι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μόλις στο 53΄, ο Βαρέλα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και με συρτό σουτ έκανε το 3-0 για τους νησιώτες, πριν καλά- καλά προλάβει να αντιδράσει η Καρδίτσα. Μετά το τρίτο γκολ της Ζακύνθου, ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο MVP του αγώνα, Νίκο Βαρέλα, πέτυχε το χατ τρικ και ταυτόχρονα το 4-0 για τους γηπεδούχους. Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Ιονίου συνεχίστηκε με σκόρερ τον Παπαδημητρίου (5-0) και ο Μπουντούρης το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (5-1). Το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η Ζάκυνθος στο φετινό πρωτάθλημα…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας (80' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Λέκκας (63' Αποστόλου), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (74' Πιτταράς), Παπαδημητρίου.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Χατζηρίζος, Οικονόμου (55' Γκουγκούδης), Στάμος, Νίκιτς, Μπιτέλης (46' Παναγιωτόπουλος), Μίχος, Μπουντούρης, Τζέκος, Βουτσιάς (60' Μαυριάς).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νάρης, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep