Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εγκαίνια... νίκης!

Η Επισκοπή κατέκτησε το πρώτο φετινό τρίποντο, 2-0 τον Ηρακλή Ψαχνών!

Ιδανική πρεμιέρα στο ΔΑΚ Γάλλου για τη φετινή σεζόν έκανε η Επισκοπή και πήρε έτσι άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Ρεθύμνου εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων και με ένα γρήγορο (6') γκολ του Νικόλτση πήρε το προβάδισμα. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει σκοράρει και δεύτερη φορά στο 34', αλλά ο Δουμάνης είχε δοκάρι.

Οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 71', με τον Δελήμπαση να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Ραπτάκη και ένα λεπτό μετά ήρθε το 2-0! Ο Δουμάνης πάσαρε στον Νικόλτση και αυτός με πλασέ «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του και πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας, Λάμπρου, Μποτωνάκης, Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Ράντοβιτς, (74' Δρακάκης), Βιγιαφάνε (67' Βιτώρος), Δουμάνης, Νικόλτσης (89' Πετράκος).
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. (Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (68' Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Ραπτάκης, Νάκας (90' Δηλαβέρης), Ράντι Ποσίνκοβιτς (46' Λόμπα), Φλίγκος.

Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μήταρης, Λάμπρου (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep