Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο σε ετοιμόρροπο Πύργο

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 του Πανηλειακού στον Πύργο, απέναντι στους Ερυθρόλευκους που έβγαλαν πάθος παρά τα προβλήματα.

Η ομάδα του Αιγίου πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, είχε την ενέργεια στην επίθεση και παρότι «κόπηκε» στις αρχές του ημιχρόνου δύο φορές από λάθος υπόδειξη του βοηθού, στο τέλος (41') κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο Πόνσε έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Μίλιεβιτς, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανηλειακού για το 1-0.

Νωρίτερα ο Πανηλειακός προσπάθησε να εκμεταλλευθεί κάποια κενά στην άμυνα του Παναιγιάλειου, αλλά ο Νικολόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 32ο λεπτό, ενώ στο 24ο ο Κυριακάκης είχε σουτ στην εξωτερική πλευρά του τέρματος. Μετά το γκολ η γηπεδούχους ομάδα δεν είχε τις δυνάμεις να αντιδράσει και οι ελπίδες της τελείωσαν στο 61ο λεπτό, όταν ο Σταμόγιαννος έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα με σουτ έπειτα από κόρνερ του Πόνσε και κεφαλιά πάσα του Ιωάννου. Το προηγούμενο γκολ του Σταμόγιαννου ήταν πάλι στον Πύργο, αλλά τότε ήταν ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων και είχε ισοφαρίσει σε 1-1 σε ένα δραματικό ματς.

Από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Μπουρλάκης στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία να κάνει τρία τα γκολ της ομάδας του Αιγίου με σουτ στην κίνηση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και ο Πανηλειακός που ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, κράτησε το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούκα Καβάλο): Γκίνης, Γραικός, Δημητρουλόπουλος, Φορτούνης, Νικολόπουλος, Εμμανουήλ (76΄Σέρα), Μπαξεβάνος, Μαζιώτης (67' Γεωργόπουλος), Κυριακάκης (68' Κωτάκης), Κασνέτση, Τσίτας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Νάστος, Πόνσε (67' Ουρτάδο), Σταμόγιαννος (85' Τσατσαρής), Μπούνας, Μίλιεβιτς (79' Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Σγαντσός (Πειραιά)

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep