Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαχαιριά» Πάγκαλου στην Εύβοια

Ο ΑΟΧ με γκολ στο 90'+3' νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Ηρακλή Ψαχνών.

Απίθανο αυτό που έγινε στο παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον ΑΟΧ. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πάγκαλος με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασόπουλο και έδωσε τη νίκη (1-2) στους Κρητικούς. Ένα ματς που όσο όδευε προς το φινάλε, γινόταν... ροντέο. Με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Περίπατο είχαν πάει οι άμυνες. Κεφαλιά... μαχαιριά αυτή του αρχηγού της ομάδας των Χανίων, που υποχρέωσε τους Ψαχνιώτες στην πρώτη τους ήττα στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι νικητές είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ στο πρώτο μέρος. Ένα τρομερό σουτ του Τσάτσου από τα 30 μέτρα, με την ευγενική χορηγία του αέρα, καρφώθηκε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου, στο 15'. Οι γηπεδούχοι με κινητήριο μοχλό τον Ολιβιέ Μπουμάλ προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο πολύ δυναμικά και τα κατάφεραν με πέναλτι του Καμερουνέζου στο 59', έπειτα από ανατροπή του από τον Μανωλά, που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Αξιοσημείωτο ότι για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ηρακλής Ψαχνών δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις, όπως είχε συμβεί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Φωστήρα, καθώς επίσης και σε αυτό της περασμένης αγωνιστικής, εκ νέου με την ομάδα του Ταύρου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης (87' Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί (73' Τσούτσης), Σταματής.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος (89' Σκάρος), Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Καμπλιώνης (55' Χατζηησαΐας), Πάγκαλος, Τσάτσος (74' Κονσταντίνοφ), Λουκίνας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep