Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκησε και τα προβλήματα

Ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 του Φωστήρα με γκολ του Νίκου Σαββίδη και ήταν ο μόνος που εκμεταλλεύθηκε την έδρα του στην πρεμιέρα.

Η άμυνα του Φωστήρα και η ψυχολογία που είχε η ομάδα του Ταύρου από το αήττητο μέσα στο 2014 στάθηκαν εμπόδια στον Ηρακλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Καυτανζόγλειο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε τις φάσεις, αλλά δεν μπορούσε να σπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γηραιός φάνηκε να μπαίνει με λιγότερες λύσεις για την επίθεσή του, έκανε πιο λίγες φάσεις στην περιοχή του Φωστήρα, αλλά πήρε αυτό που ήθελε με το γκολ του Σαββίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοδήμου και λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στην έξοδο. Ο Νίκος Σαββίδης με την κεφαλιά του (62') άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και τελικά έμεινε αυτό το 1-0.

Τα δεδομένα για τον Φωστήρα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά το γκολ που δέχθηκε, αφού στις πρώτες του απόπειρες να αντιδράσει, ο Αχείμαστος έπεσε στην περιοχή για πέναλτι, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα του Ταύρου έμεινε με δέκα παίκτες στο 67ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

HΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Πουρτουλίδης (89' Σκόρτσα), Ζαχόρα, Ονουάτσι (82' Κουρδάκης), Τσιλιανίδης (63' Σιατραβάνης), Ιντζόγλου.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Γκίνο (75' Μουτσόγιαννης), Κακαράς, Ρουγκάλας, Σμύρλης (75' Τεγούσης), Τασουλής, Ζιαμπάρης, Γαρουφαλιάς, Σεχολάρι, Λύρας (46' Λεοντίου).

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep