Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τετράστερος Απόλλων (4-0)

Η ομάδα της Καλαμαριάς επιβλήθηκε της Καβάλας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ύστερα από πέντε σερί ήττες, ο Απόλλων 1926 ξέσπασε σε βάρος της Καβάλας. Οι Πόντιοι σκόρπισαν τους «Αργοναύτες» με 4-0, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και μετουσιώνοντας σε γκολ τις ευκαιρίες που πραγματοποίησε. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο νεαρός Πασιαλής, το 2-0 έγινε στο 26' με τον Βλάχο, ενώ τον δείκτη του σκορ ανέβασε στο 3-0 ο Αθανασιάδης στο 59'. Το κερασάκι στην επιβλητική νίκη έβαλε στο 86' ο Γκουγκουλιάς, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Η Καβάλα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, από την πρώτη αγωνιστική αγνοεί τι θα πει νίκη και μοιραία είναι στην τελευταία θέση βτης βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσίδης, Σακκάς, Βλάχος, Βέργος (74' Παρμαξίδης), Πέλκας (64' Ναλμπάντης), Αθανασιάδης (76' Γκουγκουλιάς), Πασιαλής.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Τιγγιρίδης, Πάλλας (67΄Παπαδόπουλος), Ντουτσαρίδης, Γκαρακλίδης, Χόρτσας (38' Πόπτσης), Κουρέλας, Βαλεριάνος, Καπνίδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος, Αλεξίου (38' Ντομί).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Πετρίδης (Χίου)

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep