Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λαμπάδα στον Παπατολίκα

Ο Πιερικός έπαιξε για περίπου 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, αλλά κράτησε το 1-1 απέναντι στον ανώτερο Τύρναβο.

Πολύτιμο έδαφος ενόψει της συνέχειας έχασαν ο Πιερικός και ο Τύρναβος. Στο μεταξύ τους ματς στην Κατερίνη το Σάββατο (14/12) οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία και τους Θεσσαλούς να ασκούν μεγάλη πίεση, αλλά να πέφτουν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ, Παπατολίκα.

Μόλις στο 6' η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ με τον Κέρι έπειτα από μπαλιά του Μανίκα, όμως στο 24' ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Νίκο Ιορδανίδη, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Παπατολίκας νίκησε τον Τέλλο, όμως στην επαναφορά ο αμυντικός του Τυρνάβου με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Θεσσαλοί πίεσαν στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα των «ασπρόμαυρων», όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να σώζει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του, κάτι που έκανε και στις καθυστερήσεις στο τετ α τετ με τον Ευαγγέλου. Έτσι, οι μεν γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο - ανάσα, ενώ ο Τύρναβος μάλλον απογοητευμένος θα πρέπει να αισθάνεται με τον δεύτερο μόλις πόντο του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Γ. Ιορδανίδης, Ν. Ιορδανίδης, Μανίκας (86' Παπατόλιος), Κέρι (62' Καθάριος), Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ίτσιος (46' Νίκου).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας (62' Ντε Πάουλα), Σιάτρας, Πούτας, Τέλλος, Ντατίδης, Βανγκέλι, Μπάρος, Γεωργίου (78' Ευαγγέλου), Τσούκαλος (84' Η. Καραγιάννης), Αντρέ.

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2013 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep