Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός με ψυχή

Ψύχραιμη και παθιασμένη η ομάδα της Άμφισσας επικράτησε 2-1 του Πανηλειακού σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Φωκικός ήταν εκείνος που είχε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και τον τρόπο να βγαίνει ωραία στην κόντρα και έφτασε τελικά στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανηλειακό. Οι φάσεις που έγιναν από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο με μακρινά σουτ και γεμίσματα στην περιοχή, αλλά στο δεύτερο άνοιξε περισσότερο το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν.

Οι κάθετες μπαλιές ήταν αρκετά επικίνδυνες και δύο από αυτές έφεραν το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 60ο λεπτό με τον Τζέκο, αλλά και το πέναλτι σε ανατροπή του Φράγκου από τον Πίτκα στο 86ο λεπτό.

Ο Πανηλειακός μπορεί να απάντησε στο πρώτο γκολ με την κεφαλιά του Κοτσώνη στο 62ο λεπτό, αλλά μετά το 2-1 από το εύστοχο πέναλτι του Σκαρίμπα (87') δεν υπήρχαν απαντήσεις. Αντίθετα, αυξήθηκαν τα νεύρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πύργου και το πλήρωσαν με την κόκκινη κάρτα του Νάστου για διαμαρτυρία, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία για το πέναλτι. Στα τελευταία λεπτά είδε την κόκκινη κάρτα και ο Λιόσης για χτύπημα εκτός φάσης. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από την προσεχή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Άλλα, Καλαγκάνης, Ομάρ (94΄Πολυχρονάκης), Σκαρίμπας, Ράντι, Θέος (67' Γεωργουσόπουλος), Φράγκος (89' Κυριάκης), Τζέκος

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Μαρτίνος, Λίτσος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Λιόσης, Νάστος, Σουλελές (74' Χαλούλος), Δημητρακόπουλος (75' Καλαϊτζίδης), Μπιτάνγκ, Μίλιεβιτς.

Last modified onΚυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep