Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Νίκη του... 2-0

Στην κορυφή η Νίκη Βόλου μετά τη δεύτερη νίκη της με 2-0, αυτή τη φορά μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου που άντεξε στο πρώτο ημίχρονο.

Η πίεση που άσκησε ο Τύρναβος στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ και ο εκνευρισμός που ήρθε, έκαναν τη Νίκη Βόλου να ξεσπάσει στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσει στο 2-0 που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν πρόσεχαν περισσότερο στην τελική προσπάθεια. Ο Τζιώρας ήταν ο μοιραίος στο πρώτο ημίχρονο, ακυρώθηκαν δύο δικά του γκολ και στο δεύτερο πήρε την εκδίκηση του με μια ασιστ στον Γέσιτς για το 1-0 και το δεύτερο γκολ από τα δικά του πόδια.

Ο Τύρναβος προσπάθησε να κρατήσει τη Νίκη Βόλου μακριά από την εστία, το κατάφερε μόνο στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο δέχθηκε δύο γκολ, γλίτωσε από περισσότερο και έμεινε στο τελευταίο δεκάλεπτο με εννέα ποδοσφαιριστές. Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση στην Κέρκυρα, η οποία θα δώσει το προβάδισμα σε μια από τις δύο ομάδες που έχουν πιάσει το σκαλοπάτι της κορυφής μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης (85' Μπιτσάκος), Σεϊμάντ, Ακασού, Ισαάκ (88' Τσίτας), Ανιέτε (74' Μανουσάκης), Γέσιτς, Τζιώρας

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βανγκέλι (60' Καραγιάννης), Γεωργίου (65' Κάρλος Αντρέ), Ντατίδης, Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος, Φελίπε (81' Σαχινίδης).

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep