Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σωκράτη, εσύ σούπερ σταρ!

Με οδηγό τον Σωκράτη Μπουντούρη η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στην κατηγορία με νίκη (2-0) σε βάρος της Ζακύνθου.

Έλειπε δύο χρόνια από τη Football League. Για την ακρίβεια η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε να αγωνιστεί στην κατηγορία από τις 15 Μαΐου 2011, όταν είχε νικήσει 2-1 τη Δόξα Δράμας με γκολ των Μαραγκού και Νέστορ Σίλβα. Το απόγευμα της Τετάρτης (02/10) επέστρεψε, όπως ακριβώς είχε αποχαιρετήσει! Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» παρουσία περίπου 2.000 οπαδών τους επικράτησαν 2-0 της Ζακύνθου και με οδηγό ποιον άλλον; Τον Σωκράτη Μπουντούρη.

Ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έλυσε έτσι τον... γρίφο απέναντι στην ομάδα του Ιονίου, η οποία πίεσε ψηλά από το ξεκίνημα και δυσκόλεψε τους Θεσσαλούς. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν απειλήθηκε, σε ένα ματς κέντρου και με λίγες φάσεις. Οι γηπεδούχοι, πάντως, «κλείδωσαν» το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο 64' με κεφαλιά του Ρόβα, με τη Ζάκυνθο να δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να «δέσει» και να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ LIVE

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος, Μίχος, Γήτας (82' Μπιτέλης), Μπουντούρης (78' Γεωργακόπουλος), Μπουσινάκης, Χλωρός (65' Κρανιώτης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Πετράκος, Νικολόπουλος, Φωτιάς, Νομικός, Πέρελμαν, Οικονόμου, Σκαθαρούδης (57' Κωτάτης), Κυριακίδης, Όττα (76' Κουνσόλο), Γωνιάδης (44' Τορεζάνι).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 12:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep