Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλοι Βύζας - Θρασύβουλος

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στα Μέγαρα.

 

 

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του ο Βύζας Μεγάρων έδωσε την Κυριακή (23/10) το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Παρότι οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, έδειξαν βελτιωμένοι και με την εμφάνισή τους άφησαν υποσχέσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 30/10. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 30' με τον Καρλόπουλο, αλλά ο Ουατάρα στο 70' έφερε το ματς σατ ίσα.

 

Σημειώνεται ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μαζί με τον προπονητή των Αχαιών, Μουράτ Σεροπιάν. Παρών στο γήπεδο και ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης.

 

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Κοτταράς, Μπέριος, Χριστοφιλέας, Αρκουμάνης, Πλάτανος, Σανόκο, Λίτσης, Ουατάρα, Στρατάκης, Γκούμας, Μωυσίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ρωμαίδης, Μακρόπουλος, Βλάχος, Μιχελής, Μειντής, Πέτρου, Νταντάμης, Ρούσσος, Ροβίθης.

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Καρλόπουλος, Ψιάνος, Σκόνδρας, Βλάχος, Νικολάου, Παπαναστασίου. Έπαιξαν και οι Ανδριόλας, Ζώνας, Γεωργιάδης, Μουκίδης, Ονυφαδόπουλος, Κοντιζάς, Κακαράς, Μπάτσι.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep