Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρυσό» 13άρι για τη Δόξα!

Η Δόξα Δράμας με «χρυσή» αλλαγή τον Μπουτζίκο νίκησε 1-0 στην Επανομή, έφτασε το αήττητο σερί στα 13 ματς και πλησίασε την 7άδα!

Τα… σημάδια προμηνύουν εδώ και αρκετό καιρό ότι η φετινή πορεία της Δόξας Δράμας θα είναι επιτυχημένη. Συνεχίστηκαν και την Κυριακή (10/03) στο… χωράφι της Επανομής, εκεί όπου το ματς έκρινε μία αναγκαστική αλλαγή, αυτή του Μπουτζίκου στη θέση του Σοϊλέδη. Ο μπακ των «ασπρόμαυρων» πέρασε στο παιχνίδι στο 58’ και πέντε λεπτά μετά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ των «Μαυραετών», οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 13 ματς και πλησίασαν σε απόσταση ενός πόντου την επτάδα!

Όσο για την Αναγέννηση Επανομής; Οι ελπίδες σωτηρίας ψαλιδίστηκαν, όχι μόνο λόγω της ήττας, αλλά και λόγω των νικών που πανηγύρισαν οι Θρασύβουλος, Βύζας Μεγάρων… Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, στο 3’ οι γηπεδούχοι με τον Αναστασίου και στο 24’ ο Ταραλίδης για τους φιλοξενούμενους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Νταντάμης, Τζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Τζανδάρης (77' Κάρταλ), Μπέκα, Αναστασίου (64' Μπαλασάς), Παπαστεργίου (72' Σικαλόπουλος), Τοπούζης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης (58' Μπουτζίκος), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Μπάρος, Καμινιώτης, Ρούσεφ (74' Μπαλής), Τότο, Κάπελ (82' Κασσός).

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Πασχάλης, Τίκας (Ηπείρου)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep