Ξύπνησε αργά ο Ολυμπιακός Β

Άνευ ουσίας η νίκη (3-1) του Ολυμπιακού Β απέναντι στον Γιούχτα.

Τη δεύτερη νίκη του στα πλέι άουτ κατέκτησε ο Ολυμπιακός Β την Πέμπτη (16/05), όμως αυτή ήταν άνευ ουσίας. Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, έχουν υποβιβαστεί όπως και ο αντίπαλός τους Γιούχτας που ηττήθηκε 3-1.

Στο 15' ο Μαρίνος άνοιξε το σκορ με πλασέ για τους Πειραιώτες και οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα ίσα με τον Νοικοκυράκη στο 30'. Οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα και έφτασαν στη νίκη. Στο 87' ο Βλαχομήτρος με πέναλτι που κέρδισε ο Πατήρας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό Β και ένα λεπτό αργότερα ο Μπα έκλεψε από τον Φαζό και πάσαρε στον Πατήρα για το 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 3-1
Σκόρερ: 15' σουτ Μαρίνος, 87' πέν. Βλαχομήτρος, 88' σουτ Πατήρας - 30' σουτ Νοικοκυράκης
Κόκκινη: 90'+2' Μπαγκαλιάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Μπότης, Μπα, Λάιντνερ (78' Τσέλιος), Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Μαυρουδής (58' Σγουρός), Μαρίνος (66' Πατήρας), Κατσουλίδης, Ιμπαγάσα (58' Καράκουτης), Σαπουντζής, Πινακάς (66' Βλαχομήτρος).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Λιποράσε (81' Φαζός), Τσίρης, Κόλα, Κορνιλάκης, Θεοδωράκης (70' Μπουρσέλης), Λώλης, Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης (81' Ροβίθης), Κωστανάσιος, Βρεττός (62' Αλεξόπουλος).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Ισακοβίδης (Λακωνίας), Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2024 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep