Σωτηρία και... διάλυση

Το Αιγάλεω παρέμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία μετά το 1-1 επί του Ολυμπιακού Β που διαλύεται μετά τον υποβιβασμό του.

Τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στη Super League 2 πανηγύρισε την Τετάρτη (08/05) το Αιγάλεω. Οι Κυανόλευκοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» απέναντι στον Ολυμπιακό Β και τον υποβιβάσαν και μαθηματικά. Ο κανονισμός των Β ομάδων προβλέπουν ότι δύνανται αυτές να συμμετέχουν στη Γ' Εθνική, όμως μετά τον υποβιβασμό είναι δεδομένο ότι ακολουθεί διάλυση.

Το Σίτι έψαχνε ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος και αυτό ήρθε από την άσπρη βούλα. Στο 24' ο Νταβιώτης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Στουρνάρα και ένα λεπτό μετά ο Σταμένκοβιτς με πέναλτι έβαλε το Αιγάλεω μπροστά στο σκορ. Η καλύτερη ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σουτ του Χ. Κωστούλα στο δοκάρι στο 43'. Το 1-1 ήρθε εν τέλει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Βλαχομήτρου.

Το Αιγάλεω έχει 26 πόντους, αλλά υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Παναθηναϊκό Β (23-29 και 24-41 οι διαφορές τερμάτων) και Γιούχτα (3 νίκες, 1 ήττα). Ακόμα και στο ακραίο σενάριο της 3πλής ισοβαθμίας το Σίτι έχει το πάνω χέρι, οπότε μένει στην κατηγορία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-1
Σκόρερ: 25' πέν. Σταμένκοβιτς - 90'+1' κεφ. Βλαχομήτρος
Δοκάρι: 43' Χ. Κωστούλας

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι (69' Τάμπας), Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64' Κολλάς), Δημητριάδης (46' Γαρουφαλιάς), Σταμένκοβιτς (46' Βάρκας), Νταβιώτης, Μπουλλάρι (64' Ραμίρεζ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Λάιντνερ, Δ. Ρέτσος, Σγουρός (46' Βλαχομήτρος), Παπακανέλλος, Μαρίνος (64' Ιμπαγάσα), Κατσουλίδης, Σαπουντζής (86' Μαυρουδής), Χ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας, Μουζακίτης.

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Μάτσας (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2024 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep