Deja vu για άνοδο!

Η Athens Kallithea νίκησε 4-0 την Ηλιούπολη και εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Ιωνικού στα Περιβόλια.

Διπλά κερδισμένη βγήκε η Athens Kallithea στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των πλέι οφ. Όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος έτσι και την Κυριακή (21/04) νίκησε 4-0 την Ηλιούπολη. Την ίδια στιγμή τα Χανιά έχαναν από τον Ιωνικό, με αποτέλεσμα η αθηναϊκή ομάδα να ξεφύγει 6 βαθμούς από τους Κρητικούς!

Στο 20' ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ σε μία αμφισβητούμενη φάση. Η Ηλιούπολη διαμαρτυρήθηκε στο 41' για πέναλτι σε μαρκαρίσματα που δέχτηκαν οι Παντελίδης, Γιάννου, αλλά δύο λεπτά αργότερα η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Τσαφταρίδη. Ο Λουκίνας από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Ηλιούπολη είχε δοκάρι με τον Παντελίδη και δύο λεπτά αργότερα ο Μπουσάι με εκτέλεση φάουλ. Στο 57', ωστόσο, ο Μασιέλ είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τόρες στις καθυστερήσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 4-0
Σκόρερ: 20' σουτ, 45' πέν. Λουκίνας, 57' σουτ Μασιέλ, 90'+1' σουτ Τόρες
Δοκάρι: 45'+2' Παντελίδης, 59' Μπουσάι

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας (69' Μαρότα), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος (61' Γεβρέμοβιτς), Ουές, Μουστακόπουλος, Ματίγια (61' Σίλβα), Μασιέλ (61' Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (69' Τόρες).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Πολίτης, Τοπάλ, Βενάρδος (73' Άντο), Μπουσάι, Ασίγκμπα, Ανδρέου (46' Φουρλάνος), Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (67' Φρίμπονγκ), Παντελίδης, Τσαφταρίδης (67' Κρέτση), Γιάννου (81' Κόστα).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2024 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep