Έχει βρει το κουμπί του

Η Κοζάνη κράτησε τον ΠΟΤ Ηρακλή στο 1-1 για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Το αήττητο σερί της Κοζάνης απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή διευρύνθηκε στα 4 παιχνίδια. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απέσπασε 1-1 στη Χαλάστρα από τους Κυανόλευκους και πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Θεσσαλονικείς μετά το 1-1 με τον Αιολικό στην πρεμιέρα δεν κατάφεραν να επικρατήσουν και παράλληλα να αποσπαστούν από τη ζώνη υποβιβασμού.

Σημειώνεται ότι η Κοζάνη είχε αποκλείσει τον ΠΟΤ Ηρακλή στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί δύο φορές ισόπαλες.

Στο 49' ο Γκμπενιόν με κεφαλιά από κόρνερ του Ισνάλδο άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους, όμως στο 70' από σέντρα του Τάτση ο Σουλιώτης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΟΖΑΝΗ 1-1
Σκόρερ: 49' κεφ. Γκμπενιόν - 70' κεφ. Σουλιώτης

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Πατράλης (85' Τόρες), Ισνάλδο, Έμπο, Αρόγιο, Σπυρίδης (77' Κουντουριώτης), Κούστα.

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος (11' λ.τρ. Τσιμπούκας), Τάτσης, Σιατραβάνης (78' Τζημόπουλος), Νάτσος (78' Παπαδόπουλος), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος (56' Μαξίμοβιτς).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δεδικούσης (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 30 Μάρτιος 2024 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep