Παρέλαση στην Ηλιούπολη

Η Athens Kallithea μπήκε νικηφόρα (4-0) στα πλέι οφ και αύξησε τη διαφορά από τα Χανιά στους 5 βαθμούς.

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου στη Super League έκανε ανήμερα της 25ης Μαρτίου η Athens Kallithea. Μία ημέρα μετά τον διασυρμό των Χανίων από τον Ιωνικό η πρωτοπόρος όφειλε να εκμεταλλευτεί την απώλεια των Κρητικών και να μεγαλώσει τη μεταξύ τους διαφορά. Το έκανε, λοιπόν, με επιβλητικό τρόπο και επικράτησε στην Ηλιούπολη της ομώνυμης ομάδας με 4-0.

Ο Λουκίνας με κεφαλιά στο 10' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και 6 λεπτά αργότερα ο Μασιέλ με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Το 0-3 έκανε ο Μανθάτης στο 40' και στο 62' ο νεοσεισελθών Τόρες από ασίστ του Μασιέλ διαμόρφωσε το 0-4.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Athens Kallithea πήγε στους 27 βαθμούς και άφησε τα Χανιά στο -5. Η αδιάφορη βαθμολογικά Ηλιούπολη βρίσκεται στην 4η θέση με 18 πόντους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ATHENS KALLITHEA 0-4
Σκόρερ: 10′ κεφ. Λουκίνας, 16′ σουτ Μασιέλ, 40′ σουτ Μανθάτης, 62' σουτ Τόρες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντελής): Πολίτης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι (68' Φρίμπονγκ), Ανδρέου, Ασίγκμπα, Κρέτσι (32′ Βασιλούδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Ντέτλερ (82' Μπαρμπάρο), Παντελίδης (68' Γιάννου), Άντο (32′ Μάντιτς).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρότα, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης, Σίλβα, Ματίγια (64' Μπουλούλης), Μασιέλ (71' Περέιρα), Μουτίνιο (56' Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης (71' Κυνηγόπουλος), Λουκίνας (56' Τόρες).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάρτιος 2024 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep