Στο -5 η ΑΕΛ

Οι Βυσσινί είχαν τις ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία και έμειναν στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Οι απουσίες κάποιων από τις χειμερινές μεταγραφές αποδείχθηκαν κομβικές για την ΑΕΛ. Οι Βυσσινί μπορεί να διεύρυναν το αήττητο σερί τους στην πρεμιέρα των πλέι οφ, όμως η ισοπαλία (1-1) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου ήταν σαν ήττα. Η διαφορά από την 1η θέση, άλλωστε, αυξήθηκε στους 5 βαθμούς και η επιχείριση - άνοδος δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε με κεφαλιά του Πεντρόζο στο 18' και ο Γαβριηλίδης στο 28' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με κορυφαία το δοκάρι του Νίνο στο 67'. Ωστόσο, άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ 1-1
Σκόρερ: 28' κεφ. Γαβριηλίδης - 18' κεφ. Πεντρόζο
Δοκάρι: 67' Νίνο

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75' Μιράντα), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (86' Μακατσάρια), Γαβριηλίδης, Λίταινας (70' Πέττας), Πολίτης, Τζιώρας (46' Κάσσος).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79' Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79' Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86' Θωμαΐδης), Κοσονού (65' Νίνο), Πεντρόζο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2024 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep