Διπλά κερδισμένος ο Λεβαδειακός

Οι Βοωτοί νίκησαν 3-1 στην Ευκαρπία τον Μακεδονικό και αύξησαν τη διαφορά από την ΑΕΛ στους 5 βαθμούς.

Ιδανική εκκίνηση έκανε στα πλέι οφ του Α' ομίλου ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας όχι μόνο επικράτησε 3-1 του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, αλλά αύξησε τη διαφορά από τη 2η ΑΕΛ στους 5 πόντους!

Ο Τσάπρας με σουτ στο 5' άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λιβαδειάς και παρότι στο 46' ο Σιμόνι έφερε το ματς στα ίσα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απαντήσεις. Στο 58' με κεφαλιά του Ρομό και στο 64' με σουτ του Κουάδρα έφτασαν στο τρίποντο με 3-1.

Ο Μακεδονικός είχε δοκάρι με τον Μπουκουβάλα στο 29', ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 52' το σουτ του Γκουστάβο έπειτα από απόκρουση του Γουναρίδη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-3
Σκόρερ: 46' κεφ. Σιμόνι - 5' σουτ Τσάπρας, 58' κεφ. Ρομό, 64' σουτ Κουάδρα
Δοκάρι: 29' Μπουκουβάλας - 52' Γκουστάβο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας (69' Χασάνογλου), Πέδρο Λούκας (69' Λυμπεράκης), Τσουκάνης, Μελετίδης, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (60' Κουλούρης), Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης (60' Γρηγοριάδης), Σιμόνι (60' Χερίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (75' Συμελίδης), Μεχία, Κουάδρα (75' Κωστή), Γκουστάβο (57' Νίκας), Γιαννιώτας (83' Νταγκό), Μπαΐροβιτς (57' Ρομό).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθήνας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάρτιος 2024 00:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep