Χαμένοι και οι δύο

Ο Αιολικός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΟΤ Ηρακλή στη Μυτιλήνη. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι.

Την ευκαιρία αναρρίχησης έχασαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο Αιολικός και ο ΠΟΤ Ηρακλής. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και έτσι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +4 από τη θέση υποβιβασμού και με παιχνίδι περισσότερο. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη πλευρά με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία δεν μπόρεσαν να πλασαριστούν, έστω προσωρινά, στην 5η θέση.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 13' με σουτ του Τριανταφυλλάκου και στο 43' ο Βιτλής είχε δοκάρι για τον ΠΟΤ Ηρακλή. Το 1-1 εν τέλει έγινε στο 71' με κεφαλιά του Κούστα. Σύμφωνα με τους γηπεδούχους είχε προηγηθεί φάουλ στον Μιλόγεβιτς πριν την επίτευξη του τέρματος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1
Σκόρερ: 13' σουτ Τριανταφυλλάκος - 71' κεφ Κούστα
Δοκάρι: 43' Βιτλής

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σλόμπονταν Κρτσμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Καρανίκας (63' Ουνγιαλίδης), Τριανταφύλλου (87′ Κριμιτζάς), Τζιάσι (46′ Μουχάλης), Τριανταφυλλάκος, Γιοκέ, Ενομό, Μανούσος.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Έμπο, Τόρρες (67′ Καπίγια), Κούστα (90'+2' Τσουμάνης), Σίλβα (88′ Χρουσιέλ), Κουντουριώτης (46′ Σπυρίδης).

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Αραβίδης, Νικολάου (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2023 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep