Αγγαρεία 38 λεπτών

Νίκη Βόλου και ΑΕΛ 2,5 μήνες μετά τα πρώτα 52 λεπτά στο Πανθεσσαλικό, ολοκλήρωσαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 1-2 με τους Βυσσινί οριστικά στη 2η θέση.

Το πλέον πολυσυζητημένο παιχνίδι της χρονιάς στη Super League 2 έριξε την αυλαία του πρωταθλήματος στις 20 Ιουνίου. Η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ μετά τα πρώτα 52 λεπτά στο Πανθεσσαλικό (1-2) και τη διακοπή λόγω επεισοδίων μπήκαν στην... αγγαρεία να ολοκληρώσουν τον αγώνα 2.5 μήνες μετά σε άλλο γήπεδο. Τίποτα, ωστόσο, δεν άλλαξε σε ό,τι αφορά στην κατάταξη, αφού για να συνέβαινε αυτό θα έπρεπε οι γηπεδούχοι να κάνουν την ανατροπή και να σκοράρουν τρεις φορές.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα οι Βυσσινί τερμάτισαν στη 2η θέση με 58 πόντους και άφησαν τη Νίκη Βόλου στους 52.

Σε σχέση με τα πρώτα 52 λεπτά του αγώνα της 7ης Απριλίου η Νίκη Βόλου είχε στην ενδεκάδα της τρία διαφορετικά πρόσωπα, τους Τοπαλίδη, Γρομητσάρη, Κριμιτζά αντί των Λογαρά, Παναγιωτίδη και Μιράντα.

Τρία νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ενδεκάδα πριν τη διακοπή είχε και η ΑΕΛ. Οι Μαξιμένκο, Καλουτσικίδης, Μαυριάς πήραν τις θέσεις των Κοσονού, Γκοτζαμανίδη και Νικολιά. Ο τελευταίος αν και ανακοινώθηκε στην αποστολή, δεν βρισκόταν καν στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν στο 55' με σουτ του Θωμαΐδη στο δοκάρι. Η Νίκη Βόλου απάντησε με τον Γαβριηλίδη στο 55'. Σε σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος, ο Σουλούκος παραχώρησε κόρνερ. Η ομάδα της Μαγνησίας έχασε νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 76' όταν ο Τζιώρας με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σουλούκο.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΛ 1-2
Σκόρερ: 18' σουτ Τζιώρας - 41' κεφ., 45'+4' πέν. Όγκμποε
Δοκάρι: 55' Θωμαΐδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Κριμιτζάς, Κάσσος, Κρητικός, Τζιώρας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Πεντρόζο, Μαυριάς, Όγκμποε.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Σακάλογλου (Καβάλας)

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούνιος 2023 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep