Αποχή και... αδικία

Ο ΠΟΤ Ηρακλής έμεινε στο 0-0 με τον Μακεδονικό στο Καυτανζόγλειο και δικαιολογημένα φωνάζει για την αποβολή του Γιουμπιτάνα.

Γεμάτο γήπεδο είχε ζητήσει λίγη ώρα πριν το ματς ο Αλέξης Κούγιας, όμως η εικόνα στο Καυτανζόγλειο ήταν απογοητευτική. Οι οργανωμένοι κάνουν αποχή αφού αντιδρούν στην έλευσή του και ο ΠΟΤ Ηρακλής δείχνοντας μέτριο πρόσωπο έμεινε στο 0-0 με τον Μακεδονικό.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο πρώτο ημίχρονο να μπουν σε θέση οδηγού, με τους Κυανόλευκους να φωνάζουν δικαιολογημένα για την αποβολή του Γιουμπιτάνα. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΟΤ Ηρακλή είδε δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» στο 78', όμως η τηλεοπτική επανάληψη έδειξε ότι ήταν λάθος του διαιτητή Πατεμτζή η αποβολή. Δύο λεπτά αργότερα ο Τομάς από μακρινή απόσταση είχε σουτ στο δοκάρι. Στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού βρίσκεται ο Μακεδονικός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-0
Δοκάρι: 80' Τομάς
Κόκκινη: 78' Γιουμπιτάνα

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Κούστα (81' Μιστκόφσκι), Γιουμπιτάνα, Κόκκορης (46' Τότσκα), Πατράλης, Τομάς, Παπαστεριανός (60' Κουντουριώτης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Σαραγιώτης (27' λ.τρ. Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (74' Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (74' Μιλισάβλιεβιτς), Ουνγιαλίδης (57' Ζαφειράκης), Σαραντίδης (57' Σιμόνι).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μάνος, Παραφέστας (Λάρισας)

Last modified onΤετάρτη, 19 Απρίλιος 2023 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep